GOSSIP

Και ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου υπέστη σεξουαλική παρενόχληση

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για γνωστά πρόσωπα, που μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για τις δικές τους τραυματικές εμπειρίες και να παραδεχτούν πως έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και τώρα το ίδιο έκανε και ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου και τα όσα λέει συγκλονίζουν.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε στον “Θέμα 104,6” και στην εκπομπή “Ένα τέλος, μια αρχή” και μεταξύ άλλων σόκαρε με την αποκάλυψη που έκανε.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έκανε γνωστό πως όταν ήταν 16 ετών, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο του θεάτρου, στη Ρόδο, τόπο καταγωγής του.

“Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα. Μου έλεγε πως αν δεν συμβεί… αυτό, θα σε καταστρέψω. Εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αυτός είχε σχέση με το θέατρο. Αν μιλούσα στους γονείς μου, δεν θα με άφηναν να φύγω από εκεί και να κάνω αυτό που θέλω. Αν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου, θα ήταν τελείως διαφορετικά. Δεν είμαι δυνατός, φοβήθηκα πάρα πολύ. Το θέμα είναι ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, να το μάθει να το κάνει από παιδί. Πρέπει οι γονείς να λένε στα παιδιά τους, “θα μου λες, θα μου λες”. Πρέπει να λένε τι έγινε στο σχολείο.”, εξομολογήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!