GOSSIP

Η Καινούργιου δηλώνει πως δεν είναι έγκυος και εκφράζει την οργή τηςς

Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, που εδώ και καιρό είναι ζευγάρι, με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της, για τις φήμες που κυκλοφορούν πως είναι έγκυος.

Με αφορμή το video με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την ερώτηση στη δημοσιογράφο της εκπομπής Άννα Ζηρδέλη, αναφορικά με την κατάσταση της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια είπε: «Δεν ήταν άκομψο το ότι η Ηλιάνα ρώτησε τη δημοσιογράφο αν είμαι έγκυος. Άκομψο ήταν όταν κάποιοι πήραν την Παρασκευή τηλέφωνο τους γονείς μου και τους ζητούσαν δηλώσεις. Άκομψες είναι κάποιες κριτικές που έβγαλαν κάποιοι και λένε ότι “έχει ανοίξει η λεκάνη της και περιμένει κορίτσι”.

Για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Όταν μια γυναίκα μπορεί να έχει λίγο πρηστεί. Όταν μια γυναίκα στα 35-36 μπορεί να μην νιώσει καλά -όπως είχε γίνει πριν από λίγο καιρό- οι λόγοι δεν είναι μόνο εγκυμοσύνη. Μπορεί να είναι κάποια θεραπεία, ορμόνες, κάποια άλλη διαδικασία ή να είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα.

Δεν είμαι έγκυος, αλλά δεν μου αρέσει να απολογούμαι. Μπορεί σε λίγο καιρό, μπορεί σε μερικά χρόνια, μπορεί ποτέ να είμαι ή να μην είμαι έγκυος. Δεν θέλω να παίζω με αυτό. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα. Αν μείνω έγκυος θα φανεί και δεν θα το πω» είπε σήμερα στην εκπομπή της η παρουσιάστρια.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!