GOSSIP

Ο Τσαλίκης δεν απολογείται για το χυδαίο σχόλιο που έκανε για τη Σαλαγκούδη

Ο γνωστός τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου Γιώργος Τσαλίκης, δεν έχει κρύψει πως του αρέσει να παρακολουθεί τηλεοπτικά ριάλιτι και μάλιστα ο ίδιος έχει πει πως τα βλέπει μαζί με τα παιδιά του.

Έτσι, στο πρόσφατο παρελθόν μας έδειξε πως έβλεπε φανατικά το Big Brother και μάλιστα βρέθηκε και στα Live και τώρα βλέπει φανατικά Survivor.


Όμως ένα σχόλιο που έκανε πριν από κάποιες μέρες για την Ανθή Σαλαγκούδη, προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από πολλούς.


«Πίτσα που θα φας βγαίνοντας από το παιχνίδι» είχε γράψει για την Ανθή και στην πορεία είχε σβήσει αυτή την ανάρτησή του στο twitter , που πολλοί είπαν πως ήταν χυδαία.


Στην πορεία, μετά το σάλο που προκάλεσε, ο Τσαλίκης μέσω Instagram Stories είπε:

«Καλή εβδομάδα, κάποιοι ηθικολόγοι, που είναι το 5% γιατί το βλέπω στα σχόλια, όπου τους πείραξε το χτεσινό μου σχόλιο, που είναι αυτό... Οι ίδιοι που πριν τέσσερις μέρες όταν βγήκε η Ανθή από το πουθενά ή όχι από το πουθενά, δημοφιλέστερη παίκτρια, ενώ το "ρεύμα" ήταν αλλιώς, βρίζανε, καταριόντουσαν, ήτανε χυδαίοι, αυτοί οι ίδιοι, τους πείραξε αυτό που έγραψα. Εχθές λοιπόν που το έπαθλο φαγητού ήτανε πίτσα και η Ανθή έλεγε, τη θέλω, θέλω, θέλω πίτσα, γράφω όταν βγεις, να δεις πίτσα που θα φας, όση θες, γιατί θα βγεις, αυτή ήταν η άποψή μου. Σοκ έπαθαν. Σοκ! Όταν γράφουμε κάτι και σχολιάζουμε έχει να κάνει μ΄αυτό που βλέπουμε και επίσης με την ίδια λογική πυροβολήστε και τον Λιανό που είχε πει, στο χτεσινό επεισόδιο, ότι η Ανθή πηδάει σαν κάστορας σε περίοδο αναπαραγωγής. Επειδή η περίοδος είναι πάρα πολύ περίεργη και όλοι έχουμε πολλά θέματα, βλέπουμε τηλεόραση και ριάλιτι, για να περάσει η ώρα μας, χαζολογάμε, σχολιάζουμε και χαβαλεδιάζουμε. Ηρεμήστε. Σας αγαπώ»,

Σήμερα, η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου συνάντησε τον Τσαλίκη, ο οποίος υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους με μια πίτσα στο χέρι και είπε:  «Επειδή ξέρω γιατί ήρθατε. Παρακαλώ. Ήρθα για την εκπομπή, σας είδα απ’ έξω και σας έφερα την καλύτερη πίτσα. Τα ριάλιτι είναι για να κάνουμε χαβαλέ και να σχολιάζουμε. Όλα τα άλλα είναι θέματα της πίτσας»,

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!