GOSSIP

H Μαριαλένα του Survivor λέγεται πως είναι ζευγάρι με γνωστό τραγουδιστή

H 25χρονη personal trainer Μαριαλένα Ρουμελιώτη αγωνίζεται πλέον στη μπλε ομάδα (ήταν μέλος των Μαχητών) και έχει ξεχωρίσει με τις επιδόσεις της στο Survivor, αλλά λέγεται πως πίσω στην Ελλάδα, έχει αφήσει τον αγαπημένο της ο οποίος τυγχάνει να είναι και γνωστός τραγουδιστής.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή, η Μαριαλένα βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του τραγουδιστή, λίγο καιρό πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο.


Και ο τραγουδιστής που της έκλεψε την καρδιά, δεν είναι άλλος από τον ανερχόμενο τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.


«Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει σχέση με πολύ γνωστό τραγουδιστή που είναι εκτός του Survivor. Είναι ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης. Είναι ζευγάρι παιδιά και έγιναν ζευγάρι ένα μήνα πριν φύγει η κοπέλα για τον Άγιο Δομίνικο. Είναι και οι δύο πολύ καλά παιδιά, είναι πολύ καλά μαζί. Έβγαιναν αρκετά νωρίτερα, ήταν και οι δύο σε διαφορετικές σχέσεις το προηγούμενο χρονικό διάστημα αλλά κατάφεραν να υπάρξει μια επικοινωνία και να τα βρούνε. Έχω να σας πω ότι θα δούμε πολύ σύντομα έπαθλο επικοινωνίας και ο Γιώργος Λιβάνης στέλνει μήνυμα στην Μαριαλένα πολύ ενθαρρυντικό και υποστηρικτικό χωρίς βέβαια να αποκαλύπτεται ότι είναι ζευγάρι», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!