GOSSIP

Ο μπαμπάς της Ανθής Σαλαγκούδη σχολιάζει τα όσα λέγονται για την κόρη του

Η Ανθή Σαλαγκούδη, είναι μια παίκτρια του Survivor, που το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Θυμίζουμε πως η δημοσιογράφος που αρχικά μπήκε στην ομάδα των Διάσημων και πλέον βρίσκεται στην Κόκκινη ομάδα, είναι κόρη του πρώην Υφυπουργού Γιώργου Σαλαγκούδη.


Η Ανθή, αυτή την εβδομάδα, ήταν υποψήφια για αποχώρηση, αλλά την τελευταία στιγμή έγινε η... ανατροπή, αφού ως η Ανθή αναδείχτηκε ως η… δημοφιλέστερη παίκτρια από την ψηφοφορία του κοινού και έτσι εξαιρέθηκε από τη διαδικασία αποχώρησης, ενώ η ίδια υπέδειξε την τρίτη υποψήφια για αποχώρηση που ήταν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία και αποχώρησε.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, έγινε ένας χαμός στα social media, με πολλούς να σχολιάζουν πως η Ανθή έβαλε... μέσο τον πατέρα της για να παραμείνει στο παιχνίδι, με την παραγωγή του Survivor, να διαψεύδει τα σενάρια αυτά και να δηλώνει κατηγορηματικά πως η ψηφοφορία του κοινού είναι αδιάβλητη.

Ο Γιώργος Σαλαγκούδης, πατέρας της Ανθής και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υφυπουργός στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή. απάντησε στην εφημερίδα «On Time» και τη Σάσα Σταμάτη για όλα όσα ακούγονται για την κόρη του.

Θέλουμε να μας μιλήσετε για την Ανθή Σαλαγκούδη, γιατί έχει ανοιχτεί πόλεμος προς το πρόσωπό της, ρωτήθηκε χαρακτηριστικά. Ο πρώην υφυπουργός που ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του αρκέστηκε να πει: «Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!