GOSSIP

Η Τούνη είπε πως η μαμά της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, συχνά κάνει Q&A με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers της, όπου πάντα η ίδια απαντά σε ερωτήσει με απόλυτη ειλικρίνεια. Και αυτό έκανε και τώρα αποκαλύπτοντας και που μένει προσωρινά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της.

Η ίδια θέλησε αυτή τη φορά να παίξει με τους followers της «Ψέμα ή αλήθεια», όπου μέσα από τις ερωτήσεις όσων την ακολουθούν στο instagram προχώρησε σε μια εξομολόγηση, αναφέροντας πως αυτή την περίοδο δεν μπορεί να μείνει μαζί με τη μητέρα της καθώς εκείνη υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες και αποφεύγει να τη συναντήσει λόγω της πανδημίας, αφού η μαμά της ανήκει στις λεγόμενες "ευπαθείς ομάδες".

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έχει αναφέρει εδώ και καιρό ότι μένει σε Airbnb τους τελευταίους μήνες ψάχνοντας να βρει το κατάλληλο σπίτι για εκείνη. Όταν follower τη ρώτησε γιατί δεν μένει με τη μητέρα της μέχρι να βρει εκείνο που θα ήθελε, εκείνη απάντησε: «Γιατί η μαμά μου κάνει χημειοθεραπείες οπότε τη βλέπω σχεδόν καθόλου. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η κατάσταση με τον covid, να κάνουμε ξανά αγκαλίτσες».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!