GOSSIP

Και η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε ως θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης [βίντεο]

Δεν έχει τέλος το ντόμινο αποκαλύψεων περί σεξουαλικής παρενόχλησης, που ξεκίνησε μετά τα όσα είπε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου και τώρα και η παρουσιάστρια και influencer Μαίρη Συνατσάκη, μίλησε για τρία ανάλογα περιστατικά που η ίδια έχει βιώσει.

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας πως και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές στο παρελθόν.

«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό , αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που σας διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, ότι δεν είμαι πάρα  πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω».

Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 χρονών και το άλλο όταν έγινε 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει.

Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!