GOSSIP

Ο Δρυμωνάκος θεωρεί πως η Ταραμπάνκο δεν είπε ψέματα στο Survivor

To μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο, πλέον έχει αποχωρήσει από το Survivor, αλλά ο ντόρος που προκάλεσε δεν λέει να κοπάσει.

Η Κάτια, αποχώρησε για λόγους υγείας, αφού χρειάστηκε να μπει δυο φορές σε κλινική στον Άγιο Δομίνικο και τελικά αποφασίστηκε το τέλος της συμμετοχής της στο Survivor, όπου είχε αποδείξει πως είναι πολύ "δυνατή" παίκτρια.


Παράλληλα όμως η Κάτια είχε προκαλέσει και έντονους καβγάδες στην ομάδα της, αφού οι συμπαίκτες της την κατηγόρησαν πως βρήκε στα κρυφά φαγητό, ενώ η ίδια ομολόγησε τελικά πως βρήκε πεταμένο ρύζι και το έφαγε.


Τώρα ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο γνωστός αθλητής και πρώην παίκτης του Survivor, κλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή να σχολιάσει το Survivor.


Θυμίζουμε πως ο Γιάννης και η Κάτια έχουν πολλά κοινά, αφού όχι μόνο έχουν υπάρξει και οι δυο παίκτες στο Survivor, αλλά έχουν συνεργαστεί ως παρουσιαστές στην εκπομπή Θαλασσόλυκοι και ταξίδεψαν μαζί σε όλες τις Κυκλάδες.


Ο Γιάννης λοιπόν, είπε τα ακόλουθα για τα όσα σχολίασαν οι Ελευθερία Ελευθερίου και Περικλής Κονδυλάτος για την Κάτια: «Ήταν άσχημο από μεριάς τους, όταν έλειπε να λένε τέτοια λόγια και να μην μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η Κάτια ζήτησε συγγνώμη, ήταν ένα μεγάλο φάουλ ειδικά για εκεί που μετράμε τον κόκκο ρυζιού. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είπε ψέμματα για να φύγει. Έπρεπε να φύγει και καλά έκανε».


΄Όσο για το αν οι παίκτες μπορούν να βρουν φαγητό, ο πρώην Survivor, είπε: «Όλοι έχουμε βρει αποφάγια. Εκεί που πάμε για τα αγωνίσματα θα παρατηρήσεις δεξιά και αριστερά ότι υπάρχει κόσμος που θα πετάξει κάτι στην άκρη. Το μάτι κόβει, περιμένεις να το αφήσει και θα πας να το πάρεις. Οι κακοί γίνονται πιο γρήγοροι και οι πιο γυμνασμένοι, λόγω αφαγίας γίνονται πιο αργοί».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!