GOSSIP

Η Αγγελική Ηλιάδη έγινε έξαλλη με τα σχόλια για το "χάλια" πρόσωπό της

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν λίγες μέρες, η 43χρονη τραγουδίστρια, πόζαρε αγκαλιά με γνωστό πλαστικό χειρουργό και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram για να... διαφημίσει τη νέα ενέσιμη επέμβαση που έκανε για να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους στα μάτια.

Ωστόσο η ανάρτηση αυτή της γνωστής τραγουδίστριας, προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να της πουν, πως πλέον έχει γίνει αγνώριστη και πως δεν τους αρέσει το αποτέλεσμα των αλλεπάλληλων αισθητικών επεμβάσεων που πιθανά έχει κάνει η τραγουδίστρια.


Και προφανώς η Αγγελική έγινε έξαλλη με κάποια από τα σχόλια (και ειδικά με ένα από follower που της έλεγε πως δείχνει χάλια) και έσπευσε να απαντήσει.

«Όχι… χάλια λυπάμαι!!!! Ήσουν κούκλα λυπάμαι», έγραφε χαρακτηριστικά το σχόλιο που εκνεύρισε την Αγγελική, με την ίδια την τραγουδίστρια να απαντάει ειρωνικά: «Μη λυπάσαι βρε κάνε κουράγιο.» Στη συνέχεια, μια άλλη ακόλουθο, η οποία έκανε λόγο για παραμόρφωση στο πρόσωπο,  η τραγουδίστρια δεν δίστασε να της γράψει: "τότε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς!Καλό σου βραδάκι".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!