GOSSIP

H Kim Kardashian ξεπέρασε τους 200 εκατομμύρια followers στο Instagram

Φαίνεται πως οι φήμες που οργιάζουν το τελευταίο διάστημα και θέλουν την Kim Kardashian να έχει ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου με τον Kanye West, μάλλον ενίσχυσαν τη δημοτικότητα της διάσημης τηλεπερσόνας στα social media, αφού πριν λίγες ώρες, η ίδια ανακοίνωσε πως ξεπέρασε τους 200 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Η ίδια δεν  έκρυψε τη χαρά της για το γεγονός πως κατάφερε να φτάσει αυτόν τον αριθμό-ορόσημο, στη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και με νέα ανάρτησή της ευχαρίστησε τους φαν της, χωρίς ωστόσο και πάλι να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα όσα ακούγονται για το γάμο της.


Μάλιστα η ίδια σχημάτισε το σύμβολο της νίκης με τα δυο δάχτυλα του δεξιού χεριού της, αποφεύγοντας επιμελώς να δείξει το αριστερό χέρι της και να αποκαλύψει αν φορά ακόμα τη βέρα της (στις ΗΠΑ τη βέρα τη φορούν στο αριστερό χέρι).


Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Kim και πάλι δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε δημοτικότητα στο Instagram την μικρή ετεροθαλή αδελφή της Kylie Jenner, η οποία μετρά 210 εκατομμύρια followers στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!