GOSSIP

Η Ελεωνόρα Μελέτη σχολίασε τις καταγγελίες της Σοφία Μπεκατώρου

Σάλο έχουν προκαλέσει τα όσα καταγγέλλει η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και χιλιάδες είναι αυτοί που έσπευσαν να εκφράσουν την συμπαράστασή τους. Μεταξύ αυτών και η παρουσιάστρια Ελεωνόρα Μελέτη, που έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω social media.

H  Σοφία Μπεκατώρου. μετά τη συνέντευξη με την οποία αποκάλυψε τα πάντα, τώρα «έδειξε» τον άνθρωπο που την κακοποίησε σεξουαλικά πριν από χρόνια και ενώ ήταν ακόμη νεαρή αθλήτρια  αποκαλύπτοντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» πως πρόκειται για υψηλόβαθμο και ενεργό μέχρι και σήμερα στέλεχος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου μίλησε δημόσια για το θέμα της βίας και της κακοποίησης μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Και μην ξεχνάμε πως η βία δεν είναι μόνο σωματική. Η παρενόχληση δεν είναι μόνο σεξουαλική. Η κακοποίηση δεν είναι μόνο σωματική. Βγαίνει και σε λεκτική, συναισθηματική, ψυχολογική έκδοση και κυκλοφορεί παντού. Ανάμεσά μας. Και γι’ αυτές συχνά δεν μπορεί να μιλήσει κανείς ανοιχτά, αν και έχουν επίσης μεγάλο κόστος και φορτίο σε όποιον το υφίσταται» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!