GOSSIP

Η Μενεγάκη πόζαρε με το γατάκι της και πολλοί σχολίασαν το κουδουνάκι

Η διάσημη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ στα social media, μετρώντας πάνω από 1,3 εκατομμύρια followers στο Instagram και λογικό είναι κάθε ανάρτηση που κάνει να προκαλεί πολλά σχόλια, κάθε είδους.

Η 51χρονη Ελένη, μπορεί να έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση για άγνωστο χρονικό διάστημα, αλλά φροντίζει σχεδόν καθημερινά, να κρατά επαφή με τους φαν της, μέσω Instagram.


Έτσι, πριν από λίγες εβδομάδες, μας έδειξε πως αποφάσισε να υιοθετήσει ένα μικρό θηλυκό γατάκι που μια φίλη της και γνωστή beauty και hair expert της είπε πως αναζητά σπίτι.


Η Ελένη από την πρώτη στιγμή έδειξε πως έχει ενθουσιαστεί με τη μικρή αυτή γατούλα και χθες πόζαρε στον κήπο του σπιτιού της αγκαλιά με το γατάκι και ανέβασε τις πόζες της στο Instagram σχολιάζοντας πως οι δυο τους έχουν γίνει αυτοκόλλητες.


Φυσικά τα likes έπεσαν βροχή, αλλά δεν έλειψαν και τα σχόλια για το λουράκι με το κουδουνάκι που φορά η γατούλα στο λαιμό της, με πολλούς φαν της Ελένης να προτρέπουν στην παρουσιάστρια να το αφαιρέσει από το ζωάκι.


Και κάπως έτσι έγινε ένας μικρός... χαμός για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να φοράμε λουριά με κουδουνάκια στα κατοικίδια ζωάκια.

Πάρτε μια γεύση από κάποια από τα σχόλια που προκάλεσε η πρόσφατη ανάρτηση της παρουσιάστριας


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!