GOSSIP

Ο Tom Hanks θα παρουσιάσει ένα λαμπερό σόου για την ορκωμοσία του Biden

Οι ΗΠΑ, προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ που προκάλεσε σε όλο τον κόσμο η εισβολή στο Καπιτώλιο και οι Αρχές ετοιμάζονται για την τελετή ορκωμοσίας του νέου Αμερικανού Προέδρου Joe Biden που θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σίγουρα δεν θα θυμίζει αυτές άλλων ετών.

Ήδη χιλιάδες άντρες της Εθνοφρουράς έχουν μεταβεί στην Ουάσινγκτον για να διασφαλίσουν την αποτροπή νέων επεισοδίων και έχει επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη τις απογευματινές και βραδινές ώρες, που θα ισχύει μέχρι και την ημέρα της ορκωμοσίας.


Όμως το Χόλιιγουντ, σκοπεύει να γιορτάσει με ένα πολύ εντυπωσιακό τρόπο την ορκωμοσία του νέου προέδρου και έτσι ετοίμασαν ένα φαντασμαγορικό τηλεοπτικό σόου, που θα μεταδοθεί σε όλη τη χώρα, το βράδυ της ορκωμοσίας και θα το παρουσιάζει ο πολυβραυβευμένος χολιγουντιανός σταρ Tom Hanks, έχοντας αναρίθμητους celebrities ως guests.
 

Το  σόου θα λέγεται «Celebrating America», και θα είναι μια ειδική εκπομπή που θα προβληθεί στις 20 Ιανουαρίου (από τις 20.30 έως τις 22.00 ET) και θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ από τα τηλεοπτικά δίκτυα ABC, CBS, NBC, CNN και MSNBC, όπως και από το δίκτυο στο YouTube της επιτροπής ορκωμοσίας.

Το πρόγραμμα θα αποτίει επίσης φόρο τιμής στους «ήρωες» της χρονιάς που πέρασε, την οποία σηματοδότησε η πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Εκτός από τον Hanks στο σόου θα εμφανιστούν σταρ όπως οι Demi Lovato, on Bon Jovi, Justin Timberlake και πολλοί άλλοι

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!