GOSSIP

Η Μαλέσκου στηρίζει τη Στικούδη και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της [βίντεο]

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Love It, εμφανίστηκε χθες φανερά εκνευρισμένη με όσους σχολιάζουν στο Διαδίκτυο τα κιλά και την εμφάνιση γνωστών προσώπων.

Αφορμή για να εκδηλώσει τον εκνευρισμό της, στάθηκαν τα σχόλια που γίνονται για την Κατερίνα Στικούδη και τα κιλά της.

Στη χθεσινή εκπομπή της, η Ιωάννα στο πλαίσιο της  ενότητας "τα νέα της σόουμπιζ" έδειξε το βίντεο που ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη, στο οποίο λέει πως άμα θέλει να τρώει θα τρώει και η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε το βίντεο με τους συνεργάτες της.

Μάλιστα, έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους μπαίνουν στη διαδικασία να γράφουν αρνητικά σχόλια στα προφίλ γνωστών και μη προσώπων.

«Της βγάζω το καπέλο επειδή είναι αντράκι. Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να απαντάμε αν φάγαμε λίγο παραπάνω ή αν δε φάγαμε. Γιατί δεν πέφτει σε κανέναν λόγος. Από εκεί και πέρα, αν μια γυναίκα θέλει να κάνει ή έχει κάνει προσθετική στήθους, επίσης δεν αφορά κανέναν και αν κάτι δεν μας αρέσει οπτικά, ας το αντιπαρέλθουμε.

Το προφίλ του κάθε προσώπου ακόμη και των δημοσιών προσώπων, είναι προφίλ του. Το να μπαίνουμε και να σχολιάζουμε άσχημα πράγματα γιατί μας δημιουργεί και μια τέρψη, μια ικανοποίηση, μπορεί ευκολά να λυθεί, είτε με το να μπλοκάρουμε ανθρώπους ή με το να διαγράψουμε κάποιο σχόλιο. Μη μπαίνετε στη διαδικασία, μην ακολουθείτε ανθρώπους, μην ακολουθείτε γυναίκες, κυρίως μη μολύνετε ζωές άλλων ανθρώπων.

Αν κάτι δεν σας αρέσει, απλά προχωρήστε. Να πω και κάτι τελευταίο. Τις περισσότερες φορές τα σχόλια που γίνονται, ανεξάρτητα από το που γίνονται είναι από προφίλ που είναι fake ή κλειδωμένοι λογαριασμοί. Όταν θέλετε κάτι να πείτε, φροντίστε και αναλάβετε και την ευθύνη τον λόγων σας.», τόνισε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!