GOSSIP

H Khloe Kardashian πιθανά είναι ξανά ζευγάρι με τον Tristan Thompson

Φούντωσαν οι φήμες, πως η Khloe Kardashian, μάλλον έχει καταφέρει να συγχωρέσει τον μπασκετμπολίστα και πατέρα της κόρης της Tristan Thompson για τις απιστίες του και λέγεται πως οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Την ίδια στιγμή που δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως η Kim Kardashian έχει ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου με τον ράπερ και σύζυγό της Kanye West, φήμες λένε πως η Khloe, μάλλον έχει δεχτεί ξανά στην αγκαλιά της τον πρώην της.


Θυμίζουμε πως η Khloe και ο Tristan, που μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την True, χώρισαν επίσημα το 2019, όταν αποκαλύφθηκαν αλλεπάλληλες ερωτικές απιστίες του Tristan.


Ο μπασκετμπολίστας του NBA είχε υπάρξει άπιστος όσο η Khloe ήταν έγκυος, ενώ στην πορεία αποκαλύφθηκε πως είχε ερωτικές επαφές και με την Jordyn Woods, την άλλοτε κολλητή φίλη της Kylie Jenner (η μικρότερη από τις αδελφές της οικογένειας Kardashian). 


Αυτή ήταν και η σταγόνα που είχε ξεχειλίσει το ποτήρι για την Khloe, η οποία χώρισε με τον Tristan και οι δυο τους, για μήνες, απλά διατηρούσαν τυπικές σχέσεις για χάρη της κόρης τους.


Όμως τώρα, μάλλον κάτι άλλαξε, αφού λέγεται πως η Khloe τον έχει συγχωρέσει και είναι και πάλι μαζί.΄


Λάδι στη φωτιά της φημολογίας αυτής έβαλε και το σχόλιο που έκανε ο Tristan στη νέα ανάρτηση της Khloe στο Instagram όπου την αποκαλεί "βασίλισσα του".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!