GOSSIP

Ο Τάσος Ξιαρχό είναι έτοιμος να μπει στο Survivor αλλά υπάρχει ένα κώλυμα

Ο γνωστός χορογράφος που κατέκτησε την πρωτιά σε τηλεοπτικό σόου, όπου εμφανίζονταν μαζί με την Κόνι Μεταξά, σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή του, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να είναι ένας από τους Διάσημους του Survivor και δεν αποκλείει να μπει στο δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο, ο ίδιος σήμερα, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, εξήγησε πως ο λόγος που ακόμα δεν έχει μπει στο Survivor, είναι μόνο το γεγονός πως δεν έχει κάνει την στρατιωτική θητεία του.

«Είμαι πολύ θετικός στο να μπω, αν λύσω κάποια θέματα που προέκυψαν, είμαι πολύ θετικός. Είναι ένα θέμα με τον στρατό, δεν έχω πάει ακόμα. Δεν ξέρω αν θα προλάβω. Δεν την ξέρω την Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ξέρω πολύ κόσμο. Δεν ξέρω ποιος την προώθησε και παίρνει τόσα χρήματα. Θα περάσω τέλεια με την Κάτια, πιστεύω θα ταιριάξουμε. Ρώτησα την παραγωγή αν μπορώ να έχω κάποιες παροχές και μου είπαν οκ».

Ενώ π Τάσος Ξιαρχό συμπλήρωσε:

«Αν λυθεί το θέμα με το στρατό θα ταξιδέψω σε λίγα 24ωρα.Είχα δηλώσει και παλιά συμμετοχή στο ριάλιτι, είχα πάει στις οντισιόν και είχα φτάσει μέχρι τους τελευταίους 15. Στα αγωνίσματα ήμουν πάρα πολύ καλός, είμαι εκνευριστικά καλός. Επειδή δεν ήμουν γνωστός και ήμουν πιο μινιόν για αυτό δεν με πήραν, θέλανε πιο ντούκια τότε».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!