GOSSIP

Η Μαρία Μενούνος εξηγεί πως δεν είναι έγκυος και δεν θα αποκτήσει δίδυμα

Η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα παρουσιάστρια Maria Menounos, άθελά της με δηλώσεις της έκανε πολλούς να πιστέψουν πως σύντομα θα γίνει μητέρα, αλλά αυτό τελικά δεν ισχύει.

Η ίδια μέσω της εκπομπής της ακούστηκε να λέει πως θα αποκτήσει δίδυμα και πως με το σύζυγό της θέλει να μετακομίσει στο Νάσβιλ για να μεγαλώσει τα παιδιά της σε ένα πιο... ήσυχο περιβάλλον.


Ωστόσο, η Menounos δεν είναι έγκυος, έχει όμως απευθυνθεί μαζί με το σύζυγό της σε παρένθετη μητέρα αλλά ακόμα αυτή δεν είναι έγκυος με τα παιδιά του ζεύγους 
 

Τώρα μιλώντας στο People η 42χρονη Maria εξήγησε:
«Είμαστε ακόμα στην διαδικασία αλλά δεν υπάρχει ακόμα εγκυμοσύνη. Αυτό είναι το σχέδιό μας αλλά δεν έχουμε ακόμα ευχάριστα νέα για να τα ανακοινώσουμε»

Η Maria εξήγησε πως η ελπίδα να γίνει γιαγιά βοήθησε τη μαμά της Litsa να ξεπεράσει τον covid19 και να συνεχίσει τη μάχη της με τον καρκίνο στον εγκέφαλο.

«Αυτό που λέω στη μαμά μου είναι πως κάθε λεπτό και κάθε μέρα θα γίνεται καλύτερα, Χτες της εξήγησα πως πρέπει να είναι δυνατή μιας και θα έρθουν τα εγγόνια σου. Σίγουρα την επόμενη χρονιά θα εμφανιστούν αλλά δεν ξέρω ακόμα πότε ακριβώς».

 

Φαίνεται πως η 42χρονη υπερέβαλε λίγο για να βοηθήσει τη μαμά της ψυχολογικά αλλά η παρένθετη στην οποία έχουν αποταθεί δεν είναι ακόμα έγκυος. Η Menounos εξήγησε στο Entertainment Tonight τον Νοέμβριο 2019, πως έχει μπει στην διαδικασία να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης, μιας και η ίδια, ειδικά μετά την περιπέτεια με τον όγκο στον εγκέφαλο το 2017, δεν ήθελε να υποβάλλει το σώμα της σε μια ακόμα εξωσωματική. «Ο Κέβιν και εγώ έχουμε συμπληρώσει τα χαρτιά σε πρακτορείο για την απόκτηση παιδιών μέσω παρένθετης, Του είπα να στείλει τα χαρτιά και να ξεκινήσει η διαδικασία για να αποκτήσουμε παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!