GOSSIP

Με τη Στεφανία θα πάει η Ελλάδα στη Eurovision αλλά με νέο τραγούδι

Μετά τη περσινή ματαίωση του διαγωνισμού της Eurovision στο Ρότερνταμ, λόγω της πανδημίας, οι διοργανωτές ελπίζουν πως φέτος θα διεξαχθεί κανονικά ο διαγωνισμός μέσα στο Μάιο.

Συνολικά 41 χώρες θα συμμετέχουν και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως όσες χώρες το επιθυμούσαν μπορούσαν να ανανεώσουν φέτος τη συμμετοχή τους με το ίδιο τραγούδι ή να επιλέξουν νέο εκπρόσωπο και τραγούδι.


Και η Ελλάδα επέλεξε να διατηρήσει ως εκπρόσωπό της τη νεαρή τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη, αλλά θα αλλάξει τραγούδι και έτσι η νεαρή ομογενής δεν θα ερμηνεύσει το Supergirl.


Σύμφωνα με τη σχετική χθεσινή ανακοίνωση της ΕΡΤ, η Δημόσια Τηλεόραση επιλέγει ένα νέο τραγούδι για την εφετινή χρονιά της Eurovision. Ο τίτλος του νέου τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021 είναι Last Dance (Τελευταίος χορός). Όπως ήδη γνωρίζουμε, το κομμάτι αποτελεί δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.


Η επιλογή του τραγουδιού της Eurovision, το οποίο αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα σύντομα, έγινε μεταξύ της καλλιτεχνικής ομάδας της Στεφανίας, της συνθετικής ομάδας αλλά και της ειδικής επιτροπής της ΕΡΤ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!