GOSSIP

Και η Τούνη πήγε στο Ντουμπάι και εξηγεί πως ακριβώς ταξίδεψε

Μετά το σάλο που προκλήθηκε τις προηγούμενες μέρες για τους Έλληνες celebrities που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι την περίοδο των εορτών, τώρα εκεί βρέθηκε και η Ιωάννα Τούνη.

Η ίδια η Ιωάννα, χθες που γιόρταζε αποκάλυψε πως έχει βρεθεί στο Ντουμπάι, γράφοντας στα social media: «Σήμερα γιορτάζω λοιπόν (εγώ και η μισή Ελλάδα) και οι ευχές σας είναι άααααπειρες και υπέροχες! Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς... ειλικρινά, Νιώθω τόσο ευλογημένη, που παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, μπορώ και ταξιδεύω σε έναν τόσο όμορφο προορισμό, συνδυάζοντας δουλειά και διασκέδαση. Ελπίζω τα στόρυ και οι φωτογραφίες που θα σας δείξω, να σας μεταφέρουν όμορφα vibes και να σας ταξιδέψουν!»

Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει μαζί της την κολλητή φίλη της και επίσης πρώην παίκτρια του My Style Rocks Στέλλα Πάσσαρη και αμέσως άρχισε να δέχεται βροχή μηνυμάτων από τους φαν της, που αναρωτιούνταν πως κατάφεραν να κάνουν αυτό το ταξίδι εν μέσω lockdown.

Η Ιωάννα Τούνη με ένα instastory απάντησε στην απορία των ακολούθων της.

“Επειδή στέλνετε άπειρα μηνύματα τι έκανες και πώς πήγες… Δεν έχουμε κάποιο κονέ με την Πρεσβεία εδώ πέρα. Απλά πηγαίνεις σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, σου κάνουν τα χαρτιά οι άνθρωποι, σε βοηθάνε, κάνεις Covid τεστ και εφόσον είσαι αρνητική, μπορείς να ταξιδέψεις στις χώρες που δεν έχουν lockdown!”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!