GOSSIP

Χωρίζουν οι Kim και Kanye - Ξεκίνησε η διαδικασία του διαζυγίου

Εδώ και μήνες ακούγονταν έντονα τα σενάρια πως ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του πλανήτη οδεύει προς το διαζύγιο και νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η Kim Kardashian έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου από τον ράπερ και σχεδιαστή μόδας Kanye West.

Το διάσημο ζευγάρι είναι μαζί από το 2012 και έχει αποκτήσει 4 παιδιά, δύο εκ των οποίων (τα δύο μικρότερα: η Chicago και ο Psalm) γεννήθηκαν με παρένθετη μητέρα.


Τώρα δημοσίευμα της Page Six, επικαλούμενο πολλές πηγές από το φιλικό κύκλο του ζευγαριού αναφέρει πως το διαζύγιο είναι βέβαιο και πως η Kim έχει ήδη βρει σύμβουλο για να ξεκινήσει τη διαδικασία.


«Κρατούν χαμηλούς τόνους, αλλά έχουν τελειώσει», αναφέρει μια πηγή για να συνεχίσει: «Η Kim έχει προσλάβει την δικηγόρο  Laura Wasser και ήδη οι συνομιλίες έχουν προχωρήσει για τη διευθέτηση των διαδικασιών».
Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Kim πλέον δεν φορά τη βέρα της και πως αυτή υποχρέωσε τον Kanye να μένει μακριά στο ράντσο τους στο Γουαιόμινγκ
«Η Kim υποχρέωσε τον Kanye να πάει στο Γουαϊόμινγκ ώστε να μπορούν να ζήσουν ξεχωριστές ζωές και ήσυχα να τακτοποιήσουν τα πράγματα για να οδηγηθούν στο διαζύγιο. Το μεταξύ τους έχει τελειώσει»,
ανέφερε η ίδια πηγή.


Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Kim αποφάσισε να πάρει τώρα το διαζύγιο γιατί έχει ωριμάσει πολύ.
«Σκέφτεται σοβαρά να επικεντρωθεί στις σπουδές της και να δώσει εξετάσεις για να γίνει δικηγόρος και να προωθήσει την καμπάνια της για τις μεταρρυθμίσεις στις φυλακές. Από την άλλη ο Kanye λέει συνέχεια ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και άλλα τέτοια τρελά και η Kim μπούχτισε και με όλα αυτά».
Άλλη πηγή από τον φιλικό κύκλο του Kanye West αναφέρει: «Ο Κanye νιώθει συνεχώς άβολα και ενοχλημένος από ολόκληρη την οκογένεια Kardashian και τη ριάλιτι υπερεκτεθειμένη ζωή που κάνουν. Έχει τελειώσει με ολόκληρη την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους και βρίσκει το σόου τους αφόρητο».
Θυμίζουμε πως η Kim έχει πει δημόσια πως δεν μπορεί να πείσει τον άντρα της να αναζητήσει βοήθεια για τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και πως τα δημόσια ξεσπάσματα του ράπερ στο twitter, αλλά και σε προεκλογικές ομιλίες του ειδικά όταν ο ράπερ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία των ΗΠΑ είχαν προκαλέσει την οργή της οικογένειας Kardashian.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!