GOSSIP

O Harry Styles είναι ζευγάρι με πασίγνωστη φρεσκοχωρισμένη σταρ

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ, η αποκάλυψη πως ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής και ηθοποιός Harry Styles, είναι πλέον ζευγάρι με μια διάσημη ηθοποιό.

Ο 26χρονος καρδιοκατακτητής, που στο παρελθόν είχε δεσμούς με σταρ όπως η τραγουδίστρια Taylor Swift και το top model Kkendall Jenner,  λέγεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της 36χρονης σταρ Olivia Wilde.



H Olivia, που έχει ήδη κάνει ένα γάμο και ένα διαζύγιο, πριν από λίγους μήνες, έβαλε τέλος στον πολυετή αρραβώνα της με το διάσημο ηθοποιός Jason Sudeikis με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.


Τώρα, media δημοσιεύουν εικόνες με τον Harry και την Olivia να κυκλοφορούν πιασμένοι χέρι-χέρι και να πηγαίνουν μαζί ως ζευγάρι σε γάμο που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Καλιφόρνια (παντρεύτηκε ο ατζέντης του Harry).


Αμέσως άρχισαν πολλά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους, αλλά ο Harry έχει δηλώσει στο παρελθόν πως οι μόνες γυναίκες που θεωρεί πως είναι πολύ μεγάλες σε ηλικία για να κάνει ερωτικό δεσμό μαζί τους, είναι όσες είναι μεγαλύτερες ηλικιακά από τη μαμά του
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!