GOSSIP

Ερωτευμένος ξανά είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος; [εικόνες]

Μετά το διαζύγιό του με τη Τζένη Μπαλατσινού, με την οποία απέκτησε δύο κόρες και ένα γιο, η πρώην σύζυγός του βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια με τον οποίο πρόσφατα απέκτησε και ένα γιο και τώρα λέγεται πως και ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ξανά ερωτευμένος.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, ο 66χρονος εκδότης και παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος είναι ερωτευμένος με μια 26χρονη γνωστή τραγουδίστρια.


Συγκεκριμένα η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Λιόλιου.

«Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν.

Όσοι τους έχουν δει μιλούν για πιασμένα χέρια, φιλιά στο στόμα, πάθος που δεν κρύβεται και μάλιστα αυτόν τον έρωτα τον ζουν τις τελευταίες μέρες στο Ντουμπάι.

Εκεί, όσοι τους έχουν δει λένε ότι καθόλου δεν κρύβουν το συναίσθημα που νιώθουν και είναι πολύ ζεστοί μεταξύ τους», αποκάλυψε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

«Είναι η πρώτη φορά που όσοι τον ξέρουν τον βλέπουν χαμογελαστό και χαρούμενο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!