GOSSIP

Δύσκολες ώρες για το Βασίλειο Κωστέτσο - Έκανε Χριστούγεννα στο νοσοκομείο

Αλλεπάλληλα είναι τα χτυπήματα της μοίρας, που δέχεται ο διάσημος σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος τις φετινές γιορτές, αφού λίγο μετά το θάνατο του πατέρα του πριν λίγες μέρες και η μητέρα του είχε μια περιπέτεια υγείας, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί ανήμερα των Χριστουγέννων να τρέχει στα νοσοκομεία.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ο σχεδιαστής, ανακοίνωσε μέσω social media, το θάνατο του αγαπημένου του πατέρα.

 Και ανήμερα των Χριστουγέννων χτύπησε η μητέρα του.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει στην αδελφή το Πόλα για το χριστουγεννιάτικο γεύμα, τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι η μητέρα του είχε χτυπήσει στο κεφάλι.

Να σημειώσουμε ότι η μητέρα του Βασίλειου πάσχει από ALS Steven Hawking, δεν μπορεί να κινηθεί καλά και χθες σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE,  για λίγες ώρες που έλειπε η γυναίκα που τη φροντίζει σηκώθηκε έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι της. Έμεινε έτσι για αρκετή ώρα μέχρι να ειδοποιηθούν τα παιδιά της. Ο Βασίλειος πήγε στο σπίτι της όπου τη βρήκε αιμόφυρτη  και την μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου και έμειναν όλη την ημέρα. Το βράδυ μετά τη φροντίδα των γιατρών γύρισαν στο σπίτι τους

Ο Βασίλειος με μια φωτογραφία από το ΚΑΤ, έγραψε για την περιπέτειά του:

Πρωί μπήκαμε….βράδυ βγήκαμε….!….
Θάχω να τις θυμάμαι αυτές τις γιορτές έτσι και αλλιώς….
Έζησα και είδα αρκετά!…αυτές τις μέρες!….
Ευχαριστώ τον «κόσμο μου» & «όλο τον κόσμο» μου που με στήριξε και με στηρίζει…ψυχολογικά αυτές αλλα και «όλες τις στιγμές» με ανιδιοτελείς ευχές γεμάτες καλοσύνη και θετική αύρα!….
Και γω απο την πλευρά μου θα είμαι πάντα νοερά δίπλα τους στέλνοντας όλη την Αγάπη μου και τις ευχές μου να είστε καλά!μέσα απο την ψυχή μου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!