GOSSIP

Συγκινεί η νέα ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Σαν χθες πριν από 3 χρόνια, ένα τροχαίο κόντεψε να στερήσει τη ζωή του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη και έκτοτε ο ίδιος και η σύζυγός του  Εβελίνα Βαρσάμη ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, δίνοντας μια πολύ δύσκολη μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

Η Εβελίνα με αφορμή τη χθεσινή τραική επέτειο θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.

«24/12/2017 πάλευες για να κρατηθείς στη ζωή. 24/12/2020 τα κατάφερες. Ύστερα από 3 χρόνια σκληρής μάχης είσαι μαζί μας. Είσαι ο πιο δυνατός άνδρας σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε αγαπώ πάρα πολύ», έγραψε επάνω στη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Θυμίζουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε μια σοβαρή σύγκρουση με τη μηχανή του πριν από τρία χρόνια. Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12/2017, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την αγωγή, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα. Ο Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οι πρώτες ώρες ήταν κρίσιμες, αλλά κατάφερε να επιβιώσει. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!