GOSSIP

Κατσούλης- Καραβάτου: Σχολιάζουν τις φήμες πως χωρίζουν

Ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου είναι μαζί και στην τηλεόραση και στη ζωή και στα 9 χρόνια που είναι παντρεμένοι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Φέτος όμως φούντωσαν πολύ οι φήμες πως το ζευγάρι χωρίζει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το ζευγάρι στο περιοδικό You, αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων και στα σχόλια που κατά καιρούς διαβάζουν στα social media και στις φήμες περί χωρισμού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μιλώντας για social media, πως αντιμετωπίζετε τα σχόλια ή τις κριτικές για θέματα που αφορούν την προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή; Οι followers πολλές φορές γίνονται ανεξέλεγκτοι σε αυτά που γράφουν και με τον τρόπο που τα γράφουν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Για να είμαι σαφής στην απάντησή μου, μιλάμε σε αυτή την περίπτωση για δύο ή τρεις ανθρώπους, ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλους που γράφουν υπέροχα πράγματα. Πολλές φορές έχω διαβάσει όμως σχόλια, που με έχουν τρομάξει.

Αυτοί που σχολιάζουν αρνητικά παίρνουν αφορμή από το οτιδήποτε. Για παράδειγμα όταν το καλοκαίρι κάνατε με τα παιδιά σας ξεχωριστές λόγω των συνθηκών διακοπές, κάποιοι υπαινίχθηκαν ειδικά στο προφίλ της Κατερίνας, ότι είστε χωρισμένοι.

ΚΡΑΤΕΡΟΣ: Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει ή μάλλον νομίζει ότι μπορεί να γράφει ότι θέλει. Διαφωνώ με αυτό. Το ότι είναι δημόσιας χρήσης ένα προφίλ στο instagram ή στο Facebook, αυτό δεν είναι μόνο δικαίωμα, αλλά και ευθύνη. Τώρα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -γιατί παλαιότερα αυτό δεν συνέβαινε- που ο καθένας αισθάνεται ότι μπορεί να εκφραστεί με οποιονδήποτε τρόπο θέλει, δεν υπάρχει μέτρο, παρά μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις το μέτρο της προσωπικής παιδείας. 'Άρα δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το διαβάσω.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!