GOSSIP

Η Κορομηλά θα κάνει τηλεοπτικό comeback και ποζάρει με τον Ρέμο

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τότε που η 63χρονη σήμερα παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, ετοίμαζε τέτοιες μέρες, την παρουσίαση λαμπερών τηλεοπτικών σόου για τα ρεβεγιόν. Φέτος όμως, μετά από απουσία ετών, η Ρούλα επιστρέφει στην tv.

Η παρουσιάστρια και ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, ετοιμάζουν ένα σόου, για το MEGA το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.


Και πριν από λίγες ώρες, η Ρούλα, ανέβασε στα social media, μια σειρά από φωτογραφίες της με τον Αντώνη Ρέμο που δείχνουν πως ετοιμάζονται πυρετωδώς, τηρώντας πάντα τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και φορώντας διαρκώς μάσκες.


«Προετοιμασία στο mega. Εργασία και χαρά και δημιουργικότητα και αγάπη και θετική διάθεση και σύμπνοια και επαγγελματισμός απ 'ολους μας. Ο Αντώνης κ εγώ θέλουμε να σας χαρίσουμε ,το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στιγμές αγάπης και αισιοδοξίας  Όλοι μαζί όπου κ αν βρίσκετε θα γίνουμε μια παρέα με στόχο να τραγουδήσουμε να ονειρευτούμε, να χαμογελάσουμε να αισθανθούμε ελεύθεροι , όπως μας αρμόζει!»


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!