GOSSIP

Κορκολής και Ρουγγέρη συγκλονίζουν μιλώντας για τη μάχη τους με τον καρκίνο


Ο μουσικός και τραγουδιστής Στέφανος Κορκολής και η πολυτάλαντη ηθοποιός και συγγραφέας Κάρμεν Ρουγγέρη βρέθηκαν στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ και στη συζήτησή τους, μίλησαν και οι δυο για τη μάχη που έδωσαν με τον καρκίνο.
 

Ο αγαπημένος συνθέτης μίλησε και για την συνεχή μάχη του με τον καρκίνο, που δεν τελειώνει ποτέ: “Σε μένα έρχεται και φεύγει. Είναι μία διαρκής μάχη. Το βασικό είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι μας να κάνουμε προληπτικό έλεγχο. Μπορείς να σωθείς, να προλάβεις. Είναι μία αρρώστια που χτυπά ανεξαιρέτως. Δεν πρέπει να κατεβάσεις τα χέρια και να το δέχεσαι. Εγώ το πολεμάω”.

Από την άλλη, η Κάρμεν Ρουγγέρη δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τελείως συμπωματικά διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε πολύ αρχικό στάδιο.

“Εγώ είμαι της πρόληψης και έκανα μία μαστογραφία. Δεν με πήραν στο τηλέφωνο να μου πουν τι συμβαίνει. Μία μέρα τυχαία πήγα να την πάρω και έγραφε μέσα ότι οπωσδήποτε πρέπει να γίνει εγχείρηση για να ελεγχθεί κάτι ύποπτο που βρήκαν. Και πραγματικά το έκανα, ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας, ήταν κακό, ήταν καρκίνος. Το προλάβαμε και ήταν όλα καλά. Η γιατρός μου είπε κάθε 6 μήνες να κάνω εξετάσεις.”, ανέφερε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!