GOSSIP

Είναι διάσημη στη Μύκονο και ετοιμάζει βαλίτσες για Survivor [εικόνες]

Μια εξωτικής ομορφιάς δημοσιογράφος, η οποία έχει γίνει διάσημη στη Μύκονο, λέγεται πως ετοιμάζεται να φύγει για Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν θα μπει στους "Διάσημους" του νέου Survivor, αλλά στους "Μαχητές".

Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Kαι οι δυο γονείς της κατάγονται από τη Νιγηρία, αλλά όταν ήρθαν για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα, αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στη χώρα.


Η Ελίζαμπεθ από το 2008 έχει συνδέσει το όνομά της με το νησί της Μυκόνου, όπου αρχικά εργάζονταν σε νυχτερινά μαγαζιά και στην πορεία έκανε καριέρα ως δημοσιογράφος στο Mykonos Live Tv και έγινε γνωστή ακόμα και εκτός Ελλάδος. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι καλός φίλος της, ενώ η ίδια έχει γνωριστεί με αναρίθμητους celebrities που κατά καιρούς επισκέπτονται το νησί των ανέμων.

Παράλληλα έχει δημιουργήσει ένα δικό της ινστιτούτο ομορφιάς στη Γλυφάδα αλλά τώρα λέγεται πως ετοιμάζεται να φύγει για Άγιο Δομίνικο, αφού ακούγεται πως θα είναι μια από τις νέες παίκτριες στην ομάδα των Μαχητών.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!