GOSSIP

H Kim Kardashian πόζαρε στο κρεβάτι αγκαλιά με την κολλητή της [εικόνες]

Μπορεί πολλοί να έχουν σχολιάσει το πόσο μοιάζει η Kylie Jenner με την Ελληνίδα κολλητή φίλη της Stasie (Αναστασία Καρανικολάου), αλλά και η Kim Kardashian έχει μια κολλητή φίλη με την οποία μοιάζει εκπληκτικά.

Ο λόγος για την La La Anthony, την 39χρονη, ηθοποιό, συγγραφέα και τηλεπερσόνα με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, που είναι σύζυγος του διάσημου μπασκετμπολίστα Carmelo Anthony 


Η La La, όπως θα δείτε όχι μόνο έχει παρόμοιες... καμπύλες με την Kim, αλλά ενίοτε οι πόζες που ανεβάζει στα social media, όπου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, είναι... ολόιδιες με αυτές της διάσημης κολλητής της.


Οι δυο τους είναι αχώριστες και φυσικά η La La ήταν μια από τους λιγοστούς καλέσμένους που πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων της Kim το οποίο έγινε σε εξωτικό ιδιωτικό νησί.


Και τώρα οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα sleep over έτσι η La La πέρασε το βράδυ της στο σπίτι της Kim και οι δυο φίλες πόζαραν αγκαλιά στο κρεβάτι κάνοντας και οι δυο... duckface και η ομοιότητά τους είναι και πάλι εκπληκτική.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!