GOSSIP

Ο αδελφός του Τανιμανίδη μίλησε για την εγκυμοσύνη της Μπόμπα

Ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα χθες ανακοίνωσαν την ευχάριστη είδηση πως περιμένουν δίδυμα.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα που σίγουρα χάρηκαν πολύ με την ευχάριστη είδηση είναι και ο αδερφός του παρουσιαστή, Παναγιώτης Τανιμανίδης ο οποίος άλλωστε είναι και ο πρώτος που έμαθε τα ευχάριστα μιας και είναι ο γυναικολόγος της Χριστίνας Μπόμπα.

Μιλώντας ό ίδιος το πρωί της Παρασκευής στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” δεν έκρυψε τη χαρά του και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Χριστίνα βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο της κύησής της.

«Σαν αδερφός του Σάκη έβλεπα πόσο θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους τα παιδιά και σαν γυναικολόγος της Χριστίνας που την παρακολουθώ ήμουν ο πρώτος που έμαθα τα νέα. Μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους.. Τα πρώτα μωρά της οικογένειας. Οι γονείς μας όπως και της Χριστίνας θα γίνουν για πρώτη φορά παππούδες, ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή. Είναι στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, είναι αρχή ακόμα αλλά είναι μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, πολύ φυσιολογική. Το προσπαθούσαν αρκετό καιρό αλλά με τα ταξίδια, τις υποχρεώσεις είναι άλλο να το θέλεις και άλλο να είσαι πραγματικά εκεί» είπε.

Όσο για το αν τα δυο μωράκια είναι αποτέλεσμα μιας φυσιολογικής κύησης ή αν χρειάστηκε να δοκιμάσουν τη μέθοδο της εξωσωματικής ο Παναγιώτης Τανιμανίδης αρκέστηκε να πει: «Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι η επιθυμία που είχαν τα παιδιά τόσο καιρό έγινε πραγματικότητα. Πολλά παιδιά όταν βλέπουν ότι αυτό που επιθυμούν δεν έρχεται και παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο αγχώνονται και απογοητεύονται, δε χρειάζεται” και λίγο μετά συνέχισε, “Δεν έχουμε γονίδια διδύμων. Σίγουρα υπάρχει μια κληρονομικότητα που αυξάνει τις πιθανότητες αλλά καμιά φορά είναι και τυχαίο γεγονός».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!