GOSSIP

Οι Kardashians ετοιμάζουν ένα νέο τηλεοπτικό σόου

Μπορεί πρόσφατα να έγινε γνωστό πως τελειώνει οριστικά το τηλεοπτικό ριάλιτι των Kardashians, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η διαβόητη οικογένεια θα απουσιάζει από την tv τα επόμενα χρόνια.

Θυμίζουμε πως η ίδια η Kim Kardashian, ήταν αυτή που πριν από σχεδόν δύο μήνες, ανακοίνωσε πως η 20η σεζόν του KUWTK του ριάλιτι που παίζεται εδώ και 14 χρόνια στο E! θα είναι και η τελευταία που θα γυρίσει η οικογένειά της.

Ωστόσο τώρα έγινε γνωστό πως μέσα στο 2021, δηλαδή την ίδια χρονιά που θα προβληθεί το φινάλε του KUWTK θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα ένα νέο σόου, με πρωταγωνίστρια την Kris Jenner και τις διάσημες κόρες της.


Ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για το ακριβές περιεχόμενο του νέου σόου, αλλά λέγεται πως θα εστιάζει στη "μητριαρχία" ενώ είναι άγνωστο και το αν θα εμφανίζονται τηλεοπτικά όλα τα μέλη της διάσημης οικογένειας.
Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως το νέο σόου θα προβάλλεται στις ΗΠΑ από το Hulu ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε πολλά άλλα σημεία του πλανήτη μέσω της επιχείρησης Star που έχει έδρα στην Ινδία και διαχειρίζεται τηλεοπτικά κανάλια και streaming πλατφόρμες σε πολλές χώρες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!