GOSSIP

Ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε δημόσια συγγνώμη για μια ανάρτηση που έκανε

Ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, μόλις πληροφορήθηκε πως η καταγγελία που και ο ίδιος είχε κάνει κατά της ελληνικής αστυνομίας, βασίζονταν σε ψευδείς ειδήσεις, έσπευσε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγες μέρες είχε καταγγείλει την αστυνομία για αυθαιρεσία και κατάχρηση εξουσίας, με αφορμή ένα συμβάν με πρωταγωνιστή έναν ανήλικο, που λέγονταν πως είχε οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, επειδή είχε "παραβιάσει" τα μέτρα που ισχύουν στο lockdown.

«Τα περιστατικά αυθαιρεσίας και κατάχρησης της εξουσίας των αστυνομικών σωμάτων ολοένα και πληθαίνουν. Πάρτε το χαμπάρι. Χθες εμείς, σήμερα οι φίλοι μας, αύριο εσείς» κατέληγε ο παρουσιαστής στην μακροσκελή ανάρτησή του στα Instagram Stories στην οποία αφηγούνταν τι νόμιζε πως είχε συμβεί σε έναν 17χρονο.

Ωστόσο επίσημα η Ελληνική Αστυνομία, διέψευσε το συμβάν, έκανε λόγο για fake news και τόνισε πως δεν έχει καταγραφεί κανένα τέτοιο περιστατικό, εξηγώντας πως ειδικά στην περίπτωση προσαγωγής ανηλίκων πάντα εμπλέκονται πολλές αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και εισαγγελέας.

Και αμέσως ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού. Δεν ήταν πρόθεσή μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις αλλά να υπογραμμίσω συμπεριφορές οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα καθεστώς δημοκρατίας, σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη.

Ενημερώθηκα σήμερα ότι αυτό το συμβάν δεν έχει συμβεί γι αυτό ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση», έγραψε στα stories ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!