GOSSIP

H Chiara Ferragni μας έδειξε πως στόλισε το δέντρο της πέρυσι και πώς φέτος

H διάσημη Ιταλίδα fashionista Chiara Ferragni σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί που θα αποκτήσει με το σύζυγό της Fedez και ήδη το σπίτι του διάσημου ζευγαριού στο Μιλάνο έχει μπει σε γιορτινό και χριστουγεννιάτικο mood.

Και μπορεί οι περισσότεροι απλά κάθε χρόνο, να βγάζουν από τις αποθήκες, τα πατάρια και τα ντουλάπια τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και να τα χρησιμοποιούν στο δέντρο τους (άντε τα ανανεώνουν και με λίγες νέες αγορές) αλλά η Chiara, ακολουθεί τις τάσεις της μόδας όχι μόνο στα outfits, τα αξεσουάρ, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, αλλά ακόμα και στο στολισμό των χριστουγεννιάτικων δέντρων.


Έτσι μέσω Instagram, μας έδειξε πως ήταν το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε πέρυσι και πως είναι το φετινό και δεν έχουν... καμία σχέση.


Αρχικά μας έδειξε τα αγαπημένα γιορτινά outfits που έβαλε τα Χριστούγεννα του 2019 όπου όπως θα δείτε στο δέντρο της κυριαρχούσαν τα κόκκινα και χρυσά στολίδια και το συνολικό ντεκόρ ήταν πολύ...μαξιμαλιστικό


Φέτος όμως πόζαρε στο σαλόνι του σπιτιού της,  με φόντο ένα πολύ πιο... μίνιμαλ δέντρο, όπου κυριαρχούν τα λευκά στολίδια και οι φιόγκοι.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!