GOSSIP

Η Μαίρη Συνατσάκη επιβεβαίωσε το χωρισμό της αλλά διέψευσε μια άλλη φήμη

Και η Μαίρη Συνατσάκη συμμετείχε και φέτος στα γυρίσματα της φετινής τελετής απονομής των Mad VMAs, που θα μεταδοθούν τηλεοπτικά σε λίγες μέρες, και για πρώτη φορά μίλησε για τα όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα για την ερωτική ζωή της.

Συγκεκριμένα πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Μαίρη χώρισε με τον Αμιλιανό Σταματάκη, μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης, ενώ παράλληλα κυκλοφορούσε έντονα η φήμη πως η παρουσιάστρια είναι τώρα ζευγάρι με τον stand up comedian Διονύση Ατζαράκη, με τον οποίο έχει γυρίσει κωμικά βίντεο στο YouTube.


Oι δημοσιογράφοι που συνάντησαν τη Μαίρη στην είσοδο του αθηναϊκού νυχτερινού κέντρου όπου έγινε η τελετή απονομής, τη ρώτησαν και για τους δύο άντρες.

 Αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Δεν θέλω να πω κάτι γι’ αυτό. Ό,τι ξέρεις αυτό ισχύει! Ναι, είμαι καλά! Με τον Αιμιλιανό όλα είναι πολύ καλά»

Ενώ για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Διονύση Ατζαράκη, δήλωσε: «Ψέματα! Επειδή κάναμε το Bachelor μαζί και τον διεκδικούσα; Δεν ισχύει ούτε αυτό. Απλά είμαστε συνεργάτες σε διάφορα πράγματα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!