GOSSIP

Τροχαίο ατύχημα είχε η Μαρίνα Πατούλη [εικόνα]

Την περασμένη Τρίτη η σύζυγός του περιφερειάρχη Αττικής Μαρίνα Πατούλη, χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς είχε ένα τροχαίο ατύχημα.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό (η ίδια όμως είναι αρνητική) ωστόσο τώρα το γνωστό ζευγάρι είχε μια νέα ατυχία.
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο τραυματισμός της Μαρίνας Πατούλη μετά το τροχαίο δεν ήταν σοβαρός .
Η ίδια χθες έκανε και την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram για να ενημερώσει τους followers της για τη κατάσταση της υγείας της και να τους ευχαριστήσει για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, έκανε την πρώτη της ανάρτηση, μετά το τροχαίο ατύχημα, για να ευχαριστήσει όλους όσους της έστειλαν ευχές, αλλά και για την αγάπη που δέχτηκε.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους σας μέσα από την καρδιά μου, για τις αμέτρητες ευχές σας και για την αγάπη με την οποία με περιβάλατε, σε ένα ατυχές γεγονός που συνέβη χθες στη ζωή μου. Πλέον, είμαι και νιώθω πολύ καλύτερα χάρη και στη δική σας θερμή ανταπόκριση. Η αγάπη σας μου δίνει πάντα τόση δύναμη και κουράγιο να συνεχίζω… Να είστε καλά, υγιείς και ασφαλείς σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία». έγραψε η Μαρίνα Πατούλη ποζάροντας αγκαλιά με ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!