GOSSIP

To νέο μήνυμα του Γιώργου Χρανιώτη αξίζει να το διαβάσεις [εικόνα]

O ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Χρανιώτης μοιάζει να έχει βρει την ευτυχία στη ζωή του, αφού δείχνει φουλ ερωτευμένος με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα, ενώ η άφιξη του γιου τους ήρθε πριν λίγους μήνες να συμπληρώσει την ευτυχία του. Ωστόσο ο ίδιος είπε πως άλλο είναι το μυστικό της πραγματικής ευτυχίας σε κάθε άνθρωπο.

Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα έδωσε εθελοντικά αίμα και ανέβασε στο Instagram μια πόζα του που τον δείχνει να κάνει αιμοδοσία και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα για την ευτυχία.

«Ένας μάγκας ψυχίατρος, πριν λίγα χρόνια, προσπάθησε να ορίσει τον ευτυχισμένο άνθρωπο. Ήμασταν καμμία δεκαριά άνθρωποι, σε μια παραλία και μας ζήτησε την άποψη μας, την γνώμη μας, για το τι σημαίνει ευτυχία και κατ’ επέκταση ευτυχισμένος άνθρωπος. Απαντήσαμε διάφορες μπούρδες ο καθένας μας, αλλά στο τέλος μας έβγαλε απ’ τη δύσκολη αυτή θέση ,ο σοφός αυτός άνθρωπος ,λέγοντας μας ότι ευτυχισμένος είναι αυτός, που είναι χρήσιμος.

Χρήσιμος στους ανθρώπους, χρήσιμος στον κόσμο ,χρήσιμος σε άλλους εκτός απ’ τον εαυτό του. Μ άρεσε αυτός ο τύπος ,αυτός ο υπέροχος χαμογελαστός γιατρός, με κάλυψε ο ορισμός του απόλυτα. Πριν από λίγο έδωσα αίμα για κάποιον που το ‘χει ανάγκη. Και τώρα είμαι ευτυχισμένος. Όταν προσφέρεις τελικά, δεν το κάνεις μόνο για τον άλλον. Αλλά και για σένα. Και πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο. Την αγάπη μου σε όλους εσάς ,που δίνεστε και δίνετε” έγραψε ο Γιώργος κάτω από τη φωτογραφία του που αποτελεί παράδειγμα για όλους μας», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!