GOSSIP

O Snik πόζαρε με τα MAD VMAs που κέρδισε [εικόνα]

Τα φετινά Mad Video Music Awards λόγω πανδημίας, έγιναν μεν, αλλά το ευρύ κοινό, θα τα δει μόνο τηλεοπτικά και ενώ κανείς δεν αποκάλυψε ακόμα όλους τους νικητές (πριν την προβολή του σόου στα τέλη Δεκεμβρίου) ο γνωστός ράπερ Snik δεν κρατήθηκε και πόζαρε με τα βραβεία του στο Instagram.

Μάλιστα ο Snik, πρόσφατα είχε δηλώσει πως σκοπεύει να απέχει για ένα διάστημα από τα social media, αλλά έκανε μια εξαίρεση και μας έδειξε με καμάρι τα δύο βραβεία Mad VMAs που απέσπασε, από τις 5 υποψηφιότητες που είχε συγκεντρώσει.

Ο ίδιος δε είχε γίνει γνωστό πως είχε αρχικά βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό σε τεστ που έκανε για να συμμετάσχει σε πρόβες για την τελετή απονομής των βραβείων, αλλά τελικά δεύτερο τεστ έδειξε πως ήταν αρνητικός.


Ο ράπερ απέσπασε το βραβείο Best male modern, αλλά και το βραβείο για το βίντεο της χρονιάς (video of the year) και φυσικά η σύντροφός του, μοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν με σχολιάσουν τη βράβευση του Snik αναρτώντας μια σειρά από αστεράκια για να δείξει τον ενθουσιασμό της.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SNIK (@snikthehustla)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!