GOSSIP

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς απαντά σε όσους λένε πως "έσπασε" την καραντίνα

Για μια ακόμη φορά, ένας παίκτης του Big Brother με το που βγήκε από το ριάλιτι, προκάλεσε αντιδράσεις, αφού φάνηκε να αδιαφορεί για τα απαγορευτικά μέτρα που ισχύουν λόγω του locldown στην Ελλάδα.

Πριν από λίγες μέρες, η Ραίσα Κόντι, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, όταν μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού φάνηκε να κάνει πάρτι στο σπίτι της.

Και τώρα αντιδράσεις προκάλεσε και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο παίκτης που αποχώρησε μετά το Live της περασμένης Παρασκευής.

Ο πρώην παίκτης του Big Brohter με instastories που ανέβασε χθες Κυριακή, προκάλεσε πολλά ααρνητικά σχόλια καθώς φάνηκε να βρίσκεται με κόσμο, μεταξύ αυτών, οι πρώην συμπαίκτριές του, Χριστίνα και Αφροδίτη, αλλά και να κουρεύεται.

Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» με νέο instastory που ανέβασε πριν από λίγες ώρες θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν έκανε κανένα πάρτι και ούτε πήγε για κούρεμα, εν μέσω καραντίνας.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς εξήγησε μάλιστα ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά για όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον και δεν είναι κριτική.

«Να ξεκαθαρίσω πως το βίντεο με το κούρεμα είναι παλιό και είναι πριν καν μπω στο παιχνίδι και το ανέβασα τώρα για support στον φίλο μου.

ΥΓ: Με κούρεψε η μάνα μου τώρα και είμαι σαν γίδι. Και τα άτομα που ήρθαν σπίτι μου για ελάχιστο χρόνο (3 άτομα) ήταν στο επιτρεπτό ωράριο, χωρίς κανένα πάρτι και πλήρως υγιείς τεκμηριωμένα. Για όσα έχουν ειπωθεί για μένα που δεν είναι κριτική, αλλά πολύ χειρότερα πράγματα, θα κινηθώ νομικά προς πάσα κατεύθυνση» έγραψε ο Δημήτρης Κεχαγιάς στην ανάρτησή του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!