GOSSIP

Τυχαία είδαμε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη Σία Κοσιώνη - νύφη

Η Σία Κοσιώνη παντρεύτηκε τον  Κώστα Μπακογιάννη, το καλοκαίρι του 2017 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Δήμο, αλλά δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλές φωτογραφίες από το γάμο.

Ωστόσο, η νέα τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε η πεθερά της Σίας Κοσιώνη, η γνωστή πολιτικός Ντόρα Μπακογιάννη, στάθηκε η αφορμή να δούμε πως η Σία ήταν μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή νύφη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή Direct και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Τάκη Χατζή. 

Στα πλάνα φάνηκαν φωτογραφίες της οικογένειας της και μεταξύ άλλων είδαμε για πρώτη φορά τη Σία Κοσιώνη ντυμένη νύφη! Όπως θα δείτε η Ντόρα Μπακογιάννη στο σπίτι της, έχει μεταξύ άλλων μια κορνίζα με φωτογραφία της παρουσιάστριας από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της με τον Κώστα Μπακογιάννη. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, εξομολογήθηκε για τη σύζυγό του γιου της, Σία Κοσιώνη: “Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μία νύφη που μόνο καμαρώνω. Και την καμαρώνω πολύ! Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Όταν σας λέω την καμαρώνω, την καμαρώνω πραγματικά. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Την βλέπω να είναι με τη φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα… Είμαι πάρα πολύ τυχερή! Προσπαθώ με όποιο τρόπο έχω να της δείξω την αγάπη μου και την τρυφερότητά μου.

Δεν είμαι καμιά Κρουέλα Ντε Βιλ επειδή εσείς έχετε αποφασίσει να με παρουσιάζετε έτσι. Δε σημαίνει πως εγώ στην κανονική μου ζωή δεν είμαι σύντροφος, μάνα, γιαγιά. Βεβαίως μιλάω στα παιδιά μου. Δεν είμαι παρεμβατική, δε με παίρνει να είμαι. Αλλά βεβαίως θα πω τη γνώμη μου”.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!