GOSSIP

Τώρα ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας καλεί να βγάλουμε τις κάλτσες [εικόνα]

Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, μετά την επίθεση από Τούρκο χάκερ που δέχτηκε στο Instagram, έχει επιστρέψει δυναμικά, με νέο λογαριασμό στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος αποκάλυψε πως χάκερς του έκλεψαν το λογαριασμό και τον εκβίαζαν ζητώντας χρήματα. 


Ο ίδιος απλά δημιούργησε νέο λογαριασμό και μάλιστα ανέβασε και κάποιες παλαιότερες δημοφιλείς αναρτήσεις του, όπως αυτή στην οποία έδινε συμβουλές για το πως να στέκεσαι στη τουαλέτα.


Και με νέα ανάρτησή του μας προτρέπει όλους να βγάλουμε τις κάλτσες και τα παπούτσια και να περπατάμε ξυπόλητοι.
Ο ίδιος γράφει στην ανάρτησή του: «Lock down-Soul up. Τι σημαίνει γείωση? Οι πατούσες μας είναι φτιαγμένες για την επαφή με το χώμα. Έτσι γίνεται αποτοξίνωση και έτσι παίρνουμε και εμείς την ζωτική ενέργεια της Γης.

Όταν οι πατούσες διαμαρτύρονται για την κλεισούρα, τότε ιδρώνουν, δημιουργούν άσχημη οσμή, μύκητες νυχιών κλπ. Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τους καλοκαιρινούς μήνες (που περπατάμε ξυπόλητοι πιο συχνά ) είμαστε πιο υγιείς, ενώ το χειμώνα που οι πατούσες είναι συνέχεια κλεισμένες μέσα στα παπούτσια, οι ιώσεις αυξάνονται.

Φέτος, λόγω καραντίνας, πολύ πιθανό είναι ότι έχουμε χάσει εντελώς την επαφή με το έδαφος, την γείωση μας. Στην πόλη, οι πιο πολλοί ζούμε και εργαζόμαστε σε ορόφους, στον αέρα δηλαδή, χρησιμοποιούμε αμάξι ή μέσα μεταφοράς (πάλι στον αέρα), και τη νύχτα πάλι κοιμόμαστε στον αέρα. Ελάχιστοι Περπατάμε καθημερινά.

Σας προσκαλώ να βγάλετε τα παπούτσια και κάλτσες και να αφήσετε τις πατούσες ελεύθερες σε επαφή με το έδαφος (χώμα), έστω και λίγα λεπτά κάθε μέρα κάνουν την διαφορά! Η καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα!».
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!