GOSSIP

Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια κάτι αλλάζει για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Όλοι πλέον αρχίζουμε σιγά σιγά να καταλαβαίνουμε πως τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα θυμίζουν σε τίποτα αυτά των προηγούμενων ετών και ακόμα και η βασίλισσα Ελισάβετ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Εδώ και 30 συνεχή έτη, η βασίλισσα Ελισάβετ, μαζί με το σύζυγό της και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συνηθίζουν πάντα να περνούν τα Χριστούγεννα στο Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ (ανατολική Αγγλία), από όπου και η βασίλισσα στέλνει το ετήσιο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της.


 Μάλιστα κάθε χρόνο η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος μένουν στο κτήμα τους για πολύ καιρό μετά τις γιορτές και συγκεκριμένα μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου, για να σηματοδοτήσουν την επέτειο του θανάτου του πατέρα της, Γεώργιου 6ου, που πέθανε στο κτήμα το 1952. Η δε βασίλισσα, που λάτρευε τον πατέρα της, αφήνει γιορτινά στολισμένο το σπίτι μέχρι την επέτειο του θανάτου του πατέρα της.


Ωστόσο, φέτος δεν θα γίνει τίποτε από όλα αυτά, αφού η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα γιορτινά πλάνα όλων.


Το παλάτι ανακοίνωσε πως φέτος  η 94χρονη βασίλισσα και ο 99χρονος σύζυγός της, που και των δύο η υγεία κρίνεται "εύθραυστη", αποφάσισαν να παραμείνουν για τις γιορτές στην κατοικία τους, που βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου και θα περάσουν τα Χριστούγεννα στο παλάτι του Ουίνδσορ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!