GOSSIP

Εξώδικα ανταλλάσσουν οι Νίκος Κοκλώνης και Ραχήλ Μακρή

Μια νομική κόντρα λέγεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη και την πρώην βουλευτή Ραχήλ Μακρή.

Όλα ξεκίνησαν, όταν βγήκαν στην επιφάνεια παλαιότερα σχόλια της πρώην βουλευτή κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ και ακολούθησε το αυτοκινητιστικό ατύχημα, που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει την πορεία της στο J2US. Τότε κάποιοι είπαν μήπως το τροχαίο αποτέλεσε και μια «εύκολη λύση» για τη διοίκηση του OPEN, ώστε η Ραχήλ Μακρή να οδηγηθεί στην έξοδο, αλλά άνθρωποι του καναλιού επιβεβαίωσαν ότι το αμάξι της είχε ζημιές και το ατύχημα υπήρξε.

Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, όλα αυτά η πρώην συμμετέχουσα του J2US δεν τα θεωρεί συμπτώσεις, αλλά μια «ενορχηστρωμένη προσπάθεια της παραγωγής για να την αφήσουν εκτός παιχνιδιού», επιμένει ότι χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία και το βίντεό της στην έναρξη του J2US για να μπορούν μετά να τη βγάλουν στη συνέχεια και ότι ο Ηλίας Βρεττός αφαίρεσε τις κοινές τους φωτογραφίες μετά από απαίτηση της παραγωγής. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Ραχήλ Μακρή-σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ-, έχει δεχτεί μεγάλη βλάβη στην τιμή και την υπόληψή της γιατί είχε υποσχεθεί να δώσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικό σκοπό και ζητά το οικονομικό ποσό που θα έπαιρνε μέχρι τη λήξη της σύμβασης.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του σόου, Νίκος Κοκλώνης υποστηρίζει σε όλο αυτό, ότι η σύμβαση του κάθε παίκτη μπορεί να λυθεί οποιαδήποτε στιγμή για λόγους προγραμματισμού και ότι τα χρήματα που θα έπαιρνε έχουν ήδη καταβληθεί.

Δείτε όσα ακούστηκαν σχετικά με αυτή τη νομική κόντρα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!