GOSSIP

Η Meghan Markle ήταν ξανά έγκυος αλλά απέβαλλε και μίλησε για αυτό

Μετά το περίφημο Megxit, φημολογούνταν πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ετοιμάζονταν να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί και τώρα η ίδια η Meghan Markle, τόλμησε να αποκαλύψει πως όντως ήταν έγκυος αλλά απέβαλλε.

H Meghan Marrkle έραψε ένα κείμενό της, το οποίο δημοσιεύτηκε στους New York Times, και σε αυτό αποκάλυψε πως έχασε το δεύτερο παιδί που κυοφορούσε και τόνισε το πως το να χάνεις ένα παιδί σημαίνει ότι κουβαλάς μια σχεδόν αφόρητη θλίψη, που πολλές γυναίκες έχουν αισθανθεί αλλά λίγες μιλούν ανοιχτά γι' αυτήν.

Στο άρθρο της με τίτλο «Οι απώλειες που μοιραζόμαστε» η Δούκισσα του Σάσεξ περιγράφει τη στιγμή που συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, όταν άλλαζε πάνα στον μικρούλη Άρτσι, στο σπίτι της οικογένειας στο Λος Άντζελες. Όταν ένιωσε τον αιχμηρό πόνο, κρατούσε αγκαλιά τον μικρό της γιο. «Ένιωσα μια έντονη κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα με εκείνον στα χέρια μου, μουρμουρίζοντας ένα νανούρισμα για να κρατηθούμε και οι δύο ήρεμοι. Ο χαρωπός ρυθμός ερχόταν σε έντονη αντίθεση με την αίσθησή μου ότι κάτι πήγαινε στραβά».

«Ηξερα, καθώς κρατούσα το πρωτότοκο παιδί μου, ότι έχανα το δεύτερο... Ώρες αργότερα, ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείο, κρατώντας το χέρι του άνδρα μου. Αισθάνθηκα το υγρό του χέρι και φίλησα τις αρθρώσεις, μουσκεμένες από τα δάκρυα και των δυο μας. Με το βλέμμα καρφωμένο στους ψυχρούς, λευκούς τοίχους, προσπάθησα να φανταστώ πώς θα μπορούσαμε να επουλώσουμε τις πληγές μας».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!