GOSSIP

Ο chef Σωτήρης Κοντιζάς ποζάρει πλάι και στα τρία παιδιά του [εικόνα]

Ο γνωστός σεφ Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του Δέσποινα πρόσφατα απέκτησαν και τρίτο παιδί, συμπληρώνοντας την ευτυχία τους, αλλά μάλλον δεν σκοπεύουν να αποκτήσουν και τέταρτο!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Σωτήρης  ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία απολαυστική φωτογραφία με τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς του.

Στην φωτογραφία που ανήρτησε, απεικονίζεται ο ίδιος στον καναπέ του σπιτιού του, έχονυας την νεογέννητη κόρη του στην αγκαλιά τουενώ δίπλα του κάθονται και τα άλλα δύο παιδιά του, η πρωτότοκη κόρη του, η 5χρονη Αριάννα και ο 2 ετών γιος του, Κέντζι.

Ο chef ανακοίνωσε ένα νέο μαγειρικό πρότζεκτ και είπε πως για μια ακόμη φορά, αυτό έτυχε να συμπέσει με την άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένειά του. Ωστόσο μπορεί να συνεχίσει τα πρότζεκτ και στο μέλλον, αλλά μάλλον δεν σκοπεύει να αποκτήσει και άλλα παιδιά, αφού στο υστερόγραφο της ανάρτησής του έγραψε τα ακόλουθα: «Με τα παιδιά λέω κάπου εδώ να σταματήσω (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια). Με τα μαγειρικά παιδιά , καλά να είμαστε, συνεχίζουμε δυνατά.»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sotiris Kontizas (@scontizas)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!