GOSSIP

Αναβάλλεται το διαζύγιο των Αλικάκη - Λαγούτη λόγω... καραντίνας

Οι ηθοποιοί Πέτρος Λαγούτης και Μυρτώ Αλικάκη, έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, αλλά στην ουσία έχουν χωρίσει εδώ και 9 χρόνια.

Ωστόσο την περασμένη Άνοιξη είχαν αποκαλύψει πως φέτος ξεκίνησαν τη διαδικασία διαζυγίου, αλλά τώρα μάθαμε πως αυτή η διαδικασία αναβάλλεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Πέτρος Λαγούτης, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι λόγω του κορωνοϊού, αλλά και στον εθισμό του στο τζόγο που τον ταλαιπώρησε στο παρελθόν. 

Μάλιστα, αποκάλυψε πως οι διαδικασίες του διαζυγίου με τη Μυρτώ Αλικάκη σταμάτησαν, λόγω της καραντίνας.

«Η κατάσταση που ζούμε είναι ζοφερή. Έχω συναδέλφους και φίλους που είναι σε τραγική κατάσταση. Έχω βοηθήσει συνάδελφό μου που ήταν σε δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν θέλω να τα λέω αυτά. Λόγω καραντίνας σταματήσαμε με τη Μυρτώ τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Είναι μια διαδικασία που δημιουργείται προοδευτικά. Όταν είσαι εθισμένος κάποια στιγμή πέφτεις και λες “δεν πάει άλλο”. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτή τη ιστορία, δυσκολεύτηκα, στριμώχτηκα, ζορίστηκα, πιέστηκα, αλλά αναγκάστηκα να με αντιμετωπίσω, να με αλλάξω και να με κάνω κάτι που σήμερα αισθάνομαι καλά.

Ότι κάνω μου αρέσει να πέφτω με τα μούτρα. Όταν ένας άνθρωπος είναι μέσα στον εθισμό, δεν διστάζει να εκτεθεί, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον εθισμό του. Για τη στιγμή που έπεσα πολύ χαμηλά δεν θέλω να μιλάω.», είπε ο Πέτρος Λαγούτης. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!