GOSSIP

Σήμερα είναι τα γενέθλια της Έφης Σαρρή - Τελικά πόσων χρονών είναι;

Σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, γιορτάζει τα γενέθλιά της η τραγουδίστρια Έφη Σαρρή, που ακομπλεξάριστα αποκαλύπτει την πραγματική ηλικία της.

Πρόσφατα ο hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς που εμφανίζεται μαζί με την Έφη σε γνωστό τηλεοπτικό σόου είχε δηλώσει: «Η Έφη Σαρρή είναι δύσκολος άνθρωπος. Την Έφη μη τη βλέπετε έτσι λίγο… τρελή, του γιατρού, όταν μιλάει κανονικά είναι πολύ καλή. Αλλά μετά που έρχεται εδώ στο στούντιο, ξεμωραίνεται. Μακάρι να φτάσουμε όλοι στην ηλικία της και να είμαστε σαν την Έφη Σαρρή» και προκάλεσε πολλά σχόλια για την ηλικία της τραγουδίστριας.


Και σήμερα η τραγουδίστρια μίλησε σε πρωινή εκπομπή και είπε πως είναι 77 ετών!

«Είναι τόσο καλοπροαίρετα αυτά που λέει και κάνουμε τέτοια πλάκα μεταξύ μας που δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω κάτι εναντίον του. Όσον αφορά στην ηλικία, ας την ξεκαθαρίσουμε μιας και βρεθήκαμε εδώ. Έχω τα γενέθλιά μου που είναι 18 Νοεμβρίου. Να μην τα εκατοστήσω, πρέπει να τα χιλιάσω γιατί είμαι κοντά στα 100! Είμαι 77 ετών! Πλέον η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, οπότε φαντάζομαι κι εμείς οι άνθρωποι θα μπορούμε να φτάσουμε στα 1000. Τα 100 είναι ξεπερασμένο ως ευχή. Ο Τρύφωνας είναι τουλάχιστον 50 χρόνια μικρότερός μου.»


Πάντως η τραγουδίστρια, προφανώς κάνει πλάκα, γιατί σύμφωνα με τη Wikipedia, δεν είναι 77 ετών αλλά 62 ετών.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!