GOSSIP

Η Έλλη Κοκκίνου στόλισε το δέντρο και έφτιαξε και σπανακόπιτα [εικόνες]

Όπως ακριβώς συνέβη και στην προηγούμενη καραντίνα της περασμένης Άνοιξης, πολλοί ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο που παρέχει το lockdown για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στην κουζίνα.

Εξαίρεση δεν αποτελεί και η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, που μέσω Instagram μας έδειξε πως έφτιαξε με τα χεράκια της ένα ολόκληρο ταψί σπανακόπιτα. «Η σωστή καραντίνα επιβάλλει πολλή μαγειρική κι εγώ ξεκίνησα! Κάποιος που προφανώς ανυπομονούσε να φάει, άρπαξε κομμάτι πριν η μανούλα βγάλει φωτογραφία» έγραψε

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou)


Βέβαια, σε αντίθεση με την περασμένη άνοιξη, που τότε μπαίναμε σε πασχαλινό mood, τώρα πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η Έλλη έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των celebrities που στόλισαν από νωρίς το σπίτι τους και το δέντρο τους.


«Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή και την απολαμβάνω σαν μικρό παιδί. Πάντα στολίζαμε νωρίς, αλλά φέτος αποφασίσαμε να στολίσουμε νωρίτερα για να μπει στο σπίτι μας το γιορτινό πνεύμα μιας και φέτος οι γιορτές θα είναι διαφορετικές! Βγάλτε φωτάκια, στολίδια, ότι έχετε και σας φτιάχνει τη διάθεση και στολίστε! Κι ας είναι νωρίς ...», έγραψε στη λεζάντα από τις φωτογραφίες με τις οποίες μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!