GOSSIP

H Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως έχει νέο σύντροφο

Η 55χρονη παρουσιάστρια και στιχουργός Ναταλία Γερμανού, κατά καιρούς έχει προκαλέσει πολλά σχόλια για την ερωτική ζωή της.

Τώρα η ίδια παραχώρησε μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη στο δημοσιογράφο Τάκη Χατζή και σε απόσπασμα της συνέντευξης, που ακόμη δεν έχει μεταδοθεί, φέρεται να μιλά για την ερωτική ζωή της, να αποκαλύπτει πως δεν είναι single, αλλά έχει ένα νέο σύντροφο και να εκφράζει την πικρία της, γιατί όλοι σχολίαζαν τις σχέσεις της με νεαρότερους άντρες και ποτέ αυτές με συνομήλικους ή μεγαλύτερους σε ηλικία συντρόφους που κατά καιρούς είχε.

«Έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να είναι με νεαρότερους άντρες, οι άλλες μισές ήταν με συνομήλικους και μεγαλύτερους. Αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν είχε πλάκα να πουν ότι αυτός είναι μεγαλύτερός της. Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Προσπαθεί… Ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου.

Με εκνευρίζει η αδικία και η ασυνέπεια. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και τη βρίζουν. Είναι το μέσο που σε ταϊζει», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!