GOSSIP

Συγκινεί η ανάρτηση της Σοφίας Μαριόλα για το θάνατο της πεθεράς της [εικόνα]

Πριν λίγες μέρες έγινε η κηδεία της μητέρας του Στράτου Τζώρτζογλου και έκτοτε ο 55χρονος ηθοποιός βιώνει δύσκολες ώρες καθώς δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που είχε στη μαμά του.

Συντετριμμένη είναι η σύζυγος του ηθοποιού Σοφία Μαριόλα, η οποία τον συνόδεψε στη κηδεία που έγινε σε στενό κύκλο, λόγω της πανδημίας.

 

  Η Σοφία, θέλησε να εκφράσει δημόσια το πένθος της για το θάνατο της πεθεράς της και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία της πεθεράς της και τα λόγια της συγκινούν.

«Ευτυχία προσέφερες απλόχερα σε όποιον σε γνώριζε με μια καλή κουβέντα και μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα μέχρι και την αποχαιρετιστήρια μας. Με έλεγες κορούλα σου και αν ξέρω ότι μ’ αγαπάς. Το ένιωθα, το νιώθω και θα σε θυμάμαι με αγάπη για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Καλο ταξίδι Ευτυχούλα μου μανούλα μου θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου και απο εδώ και πέρα θα αγαπάω περισσότερο τον Στράτο.. να μας βλέπεις να χαίρεσαι. 11.11.20», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσής της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!