GOSSIP

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε το hi-tech δώρο που έκανε στο μεγάλο γιο της

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου και ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης, μαζί απέκτησαν δυο γιους: τον 12χρονο Φίλιππο Ραφαήλ και τον 7χρονο Μιχαήλ Άγγελο.

Και οι δυο τους συνεχίζουν να έχουν άρτιες σχέσεις και να συνεργάζονται στενά για την ανατροφή των παιδιών τους που τα λατρεύουν και χθες που ο μεγάλος γιος τους είχε την ονομαστική του εορτή, και οι δυο φρόντισαν να του πάρουν το ακριβό δώρο που τους ζήτησε ο 12χρονος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, στην έναρξη της εκπομπής της, χθες ευχήθηκε στον 12χρονο γιος της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τι δώρο του έκαναν με τον μπαμπά του, Θοδωρή Μαραντίνη.

«Πάλι δεν έφερα γλυκά. Το στήσαμε χθες για να παίξει σήμερα το πρωί, που δεν θα είναι η μανούλα σπίτι. Ζήτησε 3D printer. Οι γονείς του, τού το πήραν. Αλλά ήρθε ο μπαμπάς να το στήσει, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσα να το στήσω εγώ. Μετά το κατάλαβα. Στην αρχή νόμιζα πως το έχω. Αλλά όχι. Τον βοήθησε ο Θοδωρής. Τώρα θα ασχολείται με αυτό πάρα πολλές ώρες», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!